16.05.2024
$
39.43
42.85
Columbus
23
°С
Невелика хмарність

Змагання учнівської молоді Тернопільського району.

15.02.2024
13:05:08
Поділитись:

Минулої неділі, 11 лютого 2024 року, у коперативному фаховому коледжі м. Тернополя відбулися  змагання учнівської молоді Тернопільського району з н/тенісу,шахів, шашок та загально- фізичної підготовки (ЗФП).
Учасникиків привітав та ознайомив з програмою змагань голова Тернопільської райради ФСТ «КОЛОС» Іван Кульбіцький.
Директор кооперативного коледжу Мулярчук  Василь Миколайович ознайомив учасників змагань з традиціями, досягненнями та умовами навчання  закладу та люб’язно запросив бажаючих поступати та здобувати фахову освіту за бажаним профілем.
 В змаганнях взяли участь команди територіальних громад: Великоберезовицької ,Скалатської, Підгаєцької та Озернянської.
 У змаганнях з загальнофізичної підготовки (ЗФП) учасники змагалися у двох вправах: стибок з місця та згинання і розгинання рук в упорі лежачи. За підсумками двох вправ переможцем змагань серед юнаків став Гевчук Олександр із Скалатської ТГ , а серед дівчат перемогла учасниця цієї громади Ратушова Дарія. В командному заліку перше місце у команди Скалатської громади, другими  стала команда Великоберезовицької громади і на третьому місці- команда Озернянської громади.
 У змаганнях з шахів серед юнаків та дівчат  перемогли Скалатчани Андрій Касіян та Аліна Гепак. В командному заліку перше місце у команди Скалатської ТГ на другому місці - команда Підгаєцької ТГ і третє місце виборла команда Великоберезовицької ТГ.
У змаганнях з шашок серед юнаків переміг Червоняк Ігор (Скалатська ТГ), а серед дівчат  пермогла Юлія Назар з команди Озернянської ТГ.  В командному заліку на першому місці- команда Скалатської ТГ на другому- команда  Великоберезовицької ТГ і третє місце виборала команда Озернянської ТГ.    
У змаганнях з настільного тенісу  серед юнаків та дівчат  перемогли   учасники з Озернянськох ТГ  Максим Кулик та Ангеліна Николишин. Друге місце серед дівчат виборола юна учасниця з с. Озерна Ушкевич Вероніка, яка виступала в складі другої команди поза конкурсом. В командному заліку перше місце  виборола команда Озернянї ТГ, друге місце виборола команда СкалатськоЇ ТГ,третє місце- за командою Підгаєцької ТГ.
Під час церемонії нагородження учасники змагань учнівської молоді Тернопільського району вшанували хвилиною мовчань загиблих наших воїнів у війні проти РФ.
Переможці та призери в особистому заліку нагороджені медалями та грамотами, а переможці у  командному заліку з н/тенісу, шахів, шашок та ЗФП кубками та грамотами Тернопільської райради ФСТ «КОЛОС».
Грамотою  та спеціальним призом картиною місцевого художника нагороджена юна учасниця з Озернянської громади Ушкевич Вероніка.
Змагання показали, що в територіальних громадах Великобезовицькій, Скалатській, Підгаєцькій та Озернянській ведеться системна робота з учнівською молоддю з фізичної культури і спорту.
Команди в цих змаганнях організовували досвідчені організатори спортивно-масової роботи  громад: Скалатської –методист з фізичної культури і спорту Зеновій Степанович Гелета, Підгаєцької- голова райради ФСТ «КОЛОС» Володимир Стирчак, Озернянської Ігор Іванович Сухецький  та Великоберезовицької- директору КЗ центру педагогічних працівників відділу освіти Дмитру Гайдуку та зав. відділу молоді ,спорту та туризму Юлія Сватко.
Змагання учнівської молоді проведено Тернопілською райрадою ФСТ «КОЛОС» за погодженням з Тернопільською райдержадміністрацією та  за сприяння Тернопільської районної ради. 
У травні 2024 році році відбудуться змагання учнівської молоді з легкої атлетики під гаслом «Хто ти, майбутній Олімпієць ?»
 Висловлюємо подяку дирекції Тернопільського коперативного фахового коледжу за можливість проведення змагань на спортивних спорудах закладу.

 Голова райради ФСТ «КОЛОС»              Іван КУЛЬБІЦЬКИЙ

Останні новини

25.03.2024
22.25.45
ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ. КАФЕДРА ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ
Підвищення ефективності сільськогосподарського землекористування в умовах ринкової економіки стало н...
24.03.2024
19.31.10
МИТРОПОЛИТ АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ І ЙОГО ГОСПОДАРЧИЙ ФЕНОМЕН
Історична епоха кінця ХІХ і початку ХХ століть ознаменувалася для українців Галичини виходом зі сист...
17.03.2024
13.59.28
ТОВ «БОНІФРУТ» ЗІБРАВ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР З ВИРОЩУВАННЯ ПОЛУНИЦЬ
Понад 100 сільгоспвиробників, які вже працюють з ТОВ «БОНІФРУТ» (докладніше про під...
12.03.2024
15.26.11
«ПОДОЛЯНКА-К» – ГОСПОДАРКА, В ЯКІЙ ГАЛУЗІ ВЗАЄМОПОВ’ЯЗАНІ
Про це фермерське господарство,  що в селі Розношинці Тернопільського району вже розповідав &la...
06.03.2024
01.15.57
ЦУКРОВА КОНФЕРЕНЦІЯ SUGAR WORLD 2024 ВІДБУЛАСЯ У ТЕРНОПОЛІ
Понад 150 виробників і переробників цукрових буряків, незалежних експертів та представників комерцій...
29.02.2024
11.37.58
Очікування Сезону 2024
22-23 лютого 2024 р. на базі Хоростківського та Радехівського підрозділів були проведені семінари-на...
28.02.2024
08.07.50
РОЗШИРЕНУ ЛІНІЙКУ СПІВПРАЦІ АГРАРІЯМ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ ЗАПРОПРОНУВАВ «АГРОРЕСУРС»
Компанія «Агроресурс» – один з основних операторів на ринку України, метою як...
27.02.2024
13.03.05
НАГОРОДИЛИ ЛАУРЕАТІВ КОНКУРСУ «ЛЮДИНА РОКУ-2023»
Нагородження лауреатів конкурсу «Людина року-2023» на Тернопіллі відбулося 18 лютого 202...
Всі новини