14.09.2025
$
41.28
48.39
Maumelle
24.4
°С
Невелика хмарність

ЯК ОБРАТИ ПРОФЕСІЮ, ЩОБ ПРАЦЮВАТИ В ЗАДОВОЛЕННЯ

10.04.2025
17:01:21
Поділитись:

Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір професії та закладу освіти, у якому її можна опанувати. Тернопільське вище професійне училище № 4 імені Михайла Паращука гостинно відчинило двері для всіх, хто бажає навчатися у цьому закладі освіти.

 

Не секрет, що основна ціль таких заходів полягає в тому, щоб допомогти людині визначитися з професією і знайти роботу, яка приноситиме задоволення і дозволить реалізувати її потенціал і таланти.

 

Які сучасні перспективні робітничі професії, за якими напрямками здійснюється професійна підготовка в ВПУ-4, умови прийому та навчання? Відповіді на ці запитання з перших уст змогли отримати учні загальноосвітніх шкіл міста, області, які завітали в училище на традиційний «День абітурієнта 2025».

Офіційну частину зустрічі розпочав директор закладу Іван Грищук, який тепло привітав присутніх та ознайомив з навчальним закладом, його історією, традиціями. Директор зазначив, що «День абітурієнта» – це не лише знайомство із закладом освіти, а й важливий крок випускників шкіл у прийнятті правильного рішення у виборі свого майбутнього.

Присутні на заході мали змогу ознайомитися з організацією освітнього процесу та виробничої практики, умовами проживання у гуртожитку, харчування.

Гості оглянули матеріально-технічну базу кабінетів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки, виробничих майстерень, лабораторій, були активними учасниками майстер-класів з професій.

Дорогі абітурієнти - пам’ятайте! Вдалий вибір професії - це запорука вашої впевненості і усвідомлення своєї цінності в суспільстві. Тільки тоді ваш вибір буде правильним, принесе вам задоволення і успіх у майбутньому, коли ви зумієте визначитись у своїх інтересах, бажаннях та потребах.

 

Вибирайте Тернопільське вище професійне училище № 4 імені Михайла Паращука і ставайте професіоналами своєї справи.

Останні новини

13.09.2025
14.46.47
ОСНОВИ ПЕРЕЗИМІВЛІ РІПАКА ОЗИМОГО
Ріпак озимий – перспективна культура, що із року в рік зберігає свої позиції в українських сів...
12.09.2025
11.07.53
АГРОКОМПЛЕКС – СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!
АгроКомплекс – міжнародна виставка ефективних технологій для аграрного бізнесу презентує весь ...
12.09.2025
10.43.19
В УКРАЇНІ РОЗПОЧАЛИ ЗБІР ПІЗНЬОЇ КАПУСТИ: ЦІНИ СТРІМКО ПАДАЮТЬ
Білоголова капуста на українському ринку почала стрімко дешевшати. Про це за даними аналітики&n...
11.09.2025
14.24.32
ПОДІЯ, ЯКА ОБ’ЄДНАЄ УСІХ КЛЮЧОВИХ УЧАСНИКІВ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ
Вже 28 жовтня в Києві відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2025»,...
11.09.2025
13.20.43
У СФНВГ «КОВАЛЬ» ЗАВЖДИ ПРИСТОЙНІ ВРОЖАЇ КАРТОПЛІ
У СФНВГ «Коваль», що в селі Васильківці Чортківського району на Тернопіллі культивують п...
11.09.2025
12.47.38
ЗАТВЕРДЖЕНО МІНІМАЛЬНІ ЕКСПОРТНІ ЦІНИ НА ВЕРЕСЕНЬ
Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства України затвердило мінімально допустимі ...
11.09.2025
12.24.31
В УКРАЇНІ РІЗКО ЗРОСЛИ ЦІНИ НА ЯЛОВИЧИНУ І ТЕЛЯТИНУ
В Україні з початку вересня різко підскочили ціни на яловичину. Дані свідчать про суттєве ...
11.09.2025
10.59.47
ЖИВЛЕННЯ НА СТАРТІ – ПРАЦЮЄМО НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ
Перші дні після посіву – вирішальний етап для кожної рослини. Саме в цей період закладається п...
Всі новини