07.11.2025
$
42.08
48.52
Maumelle
15.6
°С
Ясно

ВЕТЕРАНИ ЗСУ РОЗВИВАЮТЬ КРАФТОВЕ ВИРОБНИЦТВО НА ЗАКАРПАТТІ

13.12.2024
14:36:55
Поділитись:

 

На Закарпатті ветерани ЗСУ відкрили власне крафтове виробництво під назвою «Вуйко Еко». Засновники бізнесу – ветерани Збройних Сил, звільнені за станом здоров’я у 2024 році.  Про це повідомляє AGRO-BUSINESS.

До когорти крафтових виробників м’ясної продукції приєдналося ТОВ «Вуйко Еко» з Ужгорода, засноване ветеранами ЗСУ, звільненими за станом здоров’я у 2024 році. Василь Поприк («Вуйко»), Віктор Суліма («Грузин») та Владислав Опаленик («Директор») раніше були знайомі, а двоє з них служили в одній бригаді.

Крафтові ковбаси – це не просто продукт харчування, а й гастрономічний досвід. Вони дозволяють відкрити для себе нові смаки і аромати. Усю продукцію ветерани готують за рецептами своїх батьків та дідів. Це автентичні закарпатські м’ясні делікатеси, унікальні локальні рецепти й традиції.

Особливість продукції ТОВ «Вуйко Еко» в тому, що вся вона виготовлена вручну, без додавання консервантів, має високу якість і унікальний смак.

Продукція «Вуйко Еко» — це автентичні закарпатські м’ясні вироби, виготовлені за сімейними рецептами. Ветерани дотримуються принципів чистоти, натуральності та унікальності смаку, коптять м’ясо на дровах і не використовують консервантів. У виробництві акцентують на точності та відповідальності.

 Сам шлях від ідеї до її втілення, за словами засновників, тривав близько трьох місяців. За цей час вони облаштували приміщення, закупили обладнання, знайшли надійного постачальника сировини, деякі питання ще й досі знаходяться на стадії вирішення.

На сьогодні компанія виробляє близько 200 кг продукції на місяць, включаючи пікницю, домашню ковбасу, сервелат, копчене м’ясо та сало. Замовлення приймаються онлайн, а реалізація продукції ведеться в Ужгороді та околицях. Попри зацікавлення покупців з Європи та США, наразі підприємство зосереджене на місцевому ринку, плануючи розширення асортименту та масштабування виробництва.

Останні новини

02.11.2025
20.02.32
ВІТАЛІЙ КЛАДОЧНИЙ: «СІЛЬГОПТЕХНІКА ВІД ЗАВОДУ КОБЗАРЕНКА – ДОБРА, НАДІЙНА ТА ВИСОКОЕФЕКТИВНА В СІЛЬГОСПВИРОБНИЦТВІ!»
Редакційна група журналу «АГРОТУР» цьогоріч уже вдруге відвідала Приватне підприємство &...
02.11.2025
19.38.36
«АГРАРНА ЗДИБАНКА» У ЛЬВОВІ: ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ Й НОВІ ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО АГРОБІЗНЕСУ
28 жовтня УКАБ та агенція UCABevent у партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у Львов...
02.11.2025
18.08.12
У ДП ДГ «ОЛЕКСАНДРІВСЬКЕ» ЗБІЛЬШИЛИ РІЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ НА 35%
Державне підприємство «Дослідне господарство «Олександрівське» Національного науко...
31.10.2025
20.11.28
ПОЛЬСЬКИЙ ФЕРМЕР ПОСТАВИВ «ОВОЧЕМАТ» І ВІДМОВИВСЯ ВІД ПОСЕРЕДНИКІВ
У Познанському воєводстві фермер Адам Слома знайшов спосіб уникнути збиткових закупівельних цін на о...
31.10.2025
19.40.33
ТИПОВІ ПОМИЛКИ ПРИ ПОДАННІ ЗАЯВОК НА ДЕРЖПІДТРИМКУ: ПОРАДИ ВІД ЕКСПЕРТІВ МІНЕКОНОМІКИ
Чому заявки залишаються в статусі «чернетка» та як уникнути технічних помилок при роботі...
30.10.2025
00.58.44
ФІНАЛЬНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ САМІТ У 2025 РОЦІ
14 листопада - фінальний логістичний саміт в цьому році. Цього разу поговоримо спочатку про людей, а...
30.10.2025
00.44.52
ОЗИМИЙ ГОРОХ МАЄ ВИСОКУ ЦІННІСТЬ ЯК ПОПЕРЕДНИК У СІВОЗМІНІ ТА ВИСОКИЙ ЕКСПОРТНИЙ ПОТЕНЦІАЛ
Так вважають в Агрофірмі «Ольгопіль», що на Вінничині, котра вже завершила сівбу основни...
29.10.2025
19.12.10
НА ПШЕНИЦЮ ДОМІНУВАЛА ПІДВИЩУВАЛЬНА ЦІНОВА ДИНАМІКА
В Україні на ринку пшениці минулого тижня домінувала підвищувальна цінова динаміка. Активн...
Всі новини