23.09.2025
$
41.38
48.73
Maumelle
24.4
°С
Невелика хмарність

ВЕТЕРАНИ ЗСУ РОЗВИВАЮТЬ КРАФТОВЕ ВИРОБНИЦТВО НА ЗАКАРПАТТІ

13.12.2024
14:36:55
Поділитись:

 

На Закарпатті ветерани ЗСУ відкрили власне крафтове виробництво під назвою «Вуйко Еко». Засновники бізнесу – ветерани Збройних Сил, звільнені за станом здоров’я у 2024 році.  Про це повідомляє AGRO-BUSINESS.

До когорти крафтових виробників м’ясної продукції приєдналося ТОВ «Вуйко Еко» з Ужгорода, засноване ветеранами ЗСУ, звільненими за станом здоров’я у 2024 році. Василь Поприк («Вуйко»), Віктор Суліма («Грузин») та Владислав Опаленик («Директор») раніше були знайомі, а двоє з них служили в одній бригаді.

Крафтові ковбаси – це не просто продукт харчування, а й гастрономічний досвід. Вони дозволяють відкрити для себе нові смаки і аромати. Усю продукцію ветерани готують за рецептами своїх батьків та дідів. Це автентичні закарпатські м’ясні делікатеси, унікальні локальні рецепти й традиції.

Особливість продукції ТОВ «Вуйко Еко» в тому, що вся вона виготовлена вручну, без додавання консервантів, має високу якість і унікальний смак.

Продукція «Вуйко Еко» — це автентичні закарпатські м’ясні вироби, виготовлені за сімейними рецептами. Ветерани дотримуються принципів чистоти, натуральності та унікальності смаку, коптять м’ясо на дровах і не використовують консервантів. У виробництві акцентують на точності та відповідальності.

 Сам шлях від ідеї до її втілення, за словами засновників, тривав близько трьох місяців. За цей час вони облаштували приміщення, закупили обладнання, знайшли надійного постачальника сировини, деякі питання ще й досі знаходяться на стадії вирішення.

На сьогодні компанія виробляє близько 200 кг продукції на місяць, включаючи пікницю, домашню ковбасу, сервелат, копчене м’ясо та сало. Замовлення приймаються онлайн, а реалізація продукції ведеться в Ужгороді та околицях. Попри зацікавлення покупців з Європи та США, наразі підприємство зосереджене на місцевому ринку, плануючи розширення асортименту та масштабування виробництва.

Останні новини

22.09.2025
20.25.25
ОСНОВНІ ПОДАТКИ ДЛЯ СІЛЬГОСПВИРОБИКІВ: ЩО І КОЛИ СПЛАЧУВАТИ
Сільськогосподарське підприємство в Україні може бути створене як фізичноюособою-підприємц...
22.09.2025
08.11.17
ЯК ДРОГОБИЧАНКА АННА КАРПИН СТВОРИЛА ЯГІДНУ ПЛАНТАЦІЮ
Дрогобичанка Анна Карпин – одна з підприємиць, яка розвиває власну справу, скориставшись можли...
21.09.2025
09.28.33
ГРОШІ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ: 5 ПРОСТИХ КРОКІВ ДО ОТРИМАННЯ ГРАНТІВ
Відкритий семінар «Гроші для фермерів: 5 простих кроків до отримання грантів» відбудетьс...
19.09.2025
20.01.56
ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ ГРОМАДИ З МІНІ-ФУТБОЛУ
На спортивній базі Новосільського ліцею ім. М. Зарицького з метою популяризації футболу та організац...
19.09.2025
19.46.20
СЕЛО, КОТРЕ ДОСІ СЛАВИТЬСЯ ГОНЧАРАМИ ТА РІЗЬБЯРАМИ
Гончарі́вка – село у Монастириській міській громаді Чортківського району Тернопільської област...
19.09.2025
19.30.11
У БУЧАЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДПОЧИВАЛИ 70 ДІТЕЙ ІЗ ПРИФРОНТОВОЇ ЗОНИ
Про взаємопідтримку, людську доброту та дитинство в умовах війни на прикладі двох громад із різних к...
19.09.2025
19.11.53
РІДКИЙ ПЛАСТИР «АКМ»: ЕФЕКТИВНИЙ ЗАХИСТ І ПРИСКОРЕНЕ ЗАГОЄННЯ ШКІРИ
Шкіра – наш перший захисний бар'єр, що постійно піддається впливу зовнішнього середовища. Порі...
19.09.2025
13.55.17
ВИСОКІ ЦІНИ НА СИР В УКРАЇНІ СПРИЧИНИЛИ ДО ЗБІЛЬШЕННЯ ЙОГО ІМПОРТУ
У вересні українські сировари вирішили підняти ціни на свій товар, сподіваючись на традиційне осіннє...
Всі новини