15.10.2025
$
41.75
48.24
Maumelle
28.3
°С
Сонячно

ЦЬОГОРІЧ НА ЛЬВІВСЬКОМУ ЯРМАРКУ СМАКУ СВОЮ ПРОДУКЦІЮ ПРЕДСТАВЛЯТЬ БЛИЗЬКО 50 ВИРОБНИКІВ

12.05.2025
11:27:14
Поділитись:

Третій Львівський ярмарок смаку — щорічна подія, яка об'єднує виробників сертифікованих органічних і крафтових молочних продуктів з усієї України, відбудеться 17 травня у Львівському палаці мистецтв. Інформує ALLRETAIL.UA

Про це повідомляють організатори заходу, відзначаючи, що метою Львівського ярмарку смаку є підтримка малих та середніх виробників із різних областей України, популяризація українських сертифікованих органічних та крафтових молочних продуктів, розвиток культури споживання локальної продукції та просування локальних ініціатив задля розвитку торговельного потенціалу.

На ярмарку буде представлена продукція приблизно 50 виробників, з яких 15 сироварів з 9 областей України. Дев’ять виробників мають нагороди на міжнародних конкурсах World Cheese Awards у 2022-2024 роках.

Органічна сертифікована продукція буде представлена від щонайменше 18 українських виробників із 10 областей України.

Також очікується участь близько 15 локальних виробників Львівщини.

На відвідувачів ярмарку чекає:

  • дегустації продукції від виробників;
  • гастрономічні майстер-класи від експертів, які поділяться знаннями з приготування та поєднання різних продуктів;
  • інтерактивні вікторини з подарунками для учасників;
  • дитяча зона з анімаційною програмою для наймолодших відвідувачів.

Більше інформації про захід та його учасників на сторінці у Facebook або Instagram.


Скористайтеся можливістю підтримати українських виробників, відкрити для себе нові смаки України та стати частиною великої гастрономічної події.


Для довідки: Львівський ярмарок смаку організовано Львівською міською громадською організацією «Екотерра», департаментом ProCheese від Ardis Group під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Останні новини

14.10.2025
17.39.13
ВИРОБНИЦТВО СИРОГО МОЛОКА – ОДИН ІЗ НАЙПРИБУТКОВІШИХ НАПРЯМІВ ІНВЕСТИЦІЙ
Виробництво сирого молока в Україні сьогодні є одним із найприбутковіших і найпривабливіших напрямів...
14.10.2025
16.13.29
ПШЕНИЦЯ – ЛІДЕР ЕКСПОРТУ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗЕРНОВИХ
Станом на середину жовтня Україна експортувала 7 314 тисяч тонн зернових і зернобобових, що на 4 169...
14.10.2025
11.17.45
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО СТАНДАРТИЗАЦІЇ ПШЕНИЦІ НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ ГЛОБАЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ СТВОРЕННЯ ВАРТОСТІ
У сучасній агропродовольчій економіці стандартизація пшениці вийшла за межі своєї традиційної ролі &...
14.10.2025
10.54.16
ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – ОДНА З НАЙПЕРСПЕКТИВНІШИХ ЕКСПОРТНИХ КУЛЬТУР УКРАЇНИ
Україна у 2024−2025 роках посіла 4-те місце у світі за виробництвом волоського горіха, вирости...
14.10.2025
09.41.06
У МШАНЕЦЬКІЙ ШКОЛІ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ ТА ОСВЯЧЕННЯ ПАМ’ЯТНОЇ ДОШКИ ВОЇНУ СЕРГІЮ БОЇВЦІ
У понеділок, 13 жовтня 2025 року, на подвір’ї Мшанецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступені...
13.10.2025
21.00.12
ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ СІЛЬГОСПВИРОБНИЦТВА НА ТЕРНОПІЛЛІ
Під головуванням директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської обласної військової...
13.10.2025
20.32.26
СУТТЄВО ЗРОСЛИ ЦІНИ НА ТЕПЛИЧНІ ПОМІДОРИ
Представники українських тепличних комбінатів цього тижня отримали можливість розпочати підвищувати ...
13.10.2025
17.26.03
БОРЩІВНИК ПІД КОНТРОЛЕМ ГРОМАД ЛЬВІВЩИНИ
У Козівській та Східницькій громадах відбулися завершальні семінари в межах циклу зустрічей, організ...
Всі новини