11-12 вересня у Києві на ВДНГ відбулася зініційована СП «Агроінком» Міжнародна Агропромислова виставка «Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв «ProStorExpo».
Форум об'єднав провідних фахівців та індустріальних гравців у сфері переробки, зберігання та виробництва сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв. Учасники виставки мали можливість оглянути експозиції інноваційного обладнання та протестувати новітні технології у сфері переробки та зберігання. Також на мережевих подіях і форумах вони обмінялися досвідом та ідеями з провідними експертами галузі. Представники вітчизняного агропрому та харчової і переробної промисловостей на презентації і майстер-класах могли дізнатися про найновіші розробки та рішення, а на дегустаціях та продажах оцінити унікальні продукти харчування та напої. Зрештою, знайти нових партнерів і розширити бізнес-контакти для потенційних партнерських відносин.
На міжнародній конференції «Інновації у харчовій та агропромисловості: зростання, ефективність, цифрова трансформація», що відбулася у рамках цієї виставки, обговорили сучасні тенденції та інновації у сферах переробки, зберігання та виробництва продуктів харчування та напоїв.
У роботі Міжнародної Агропромислової виставки взяли участь експерти з технологій переробки та зберігання, представники великих агропромислових компаній, представники галузевих об'єднань, фахівці з упаковки та логістики, чиновники державних організацій, іноземні представництва, бізнес-підприємці, спеціалісти та студенти. Серед гостей заходу була і редакційна група журналу «АГРОТУР» на чолі з шеф-редактором Русланом Тарасенком, яка ознайомилася з новинками цієї галузі та перспективами її розвитку в тому числі й у західних регіонах України.