Сезон цукроваріння в Тернопільській області, під час якого заводи вже виготовили понад 157 тис. тонн продукції, триватиме орієнтовно до січня. Про це Інформагенції УКРІНФОРМ повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації Володимир Стахів.
–На Тернопіллі цукрові заводи переробили вже понад 1,1 млн т буряків та виготовили понад 157 тис. тонн цукру, – прокоментував ситуацію у цьому напрямку сільгоспвиробництва регіону пан Стахів.
Очільник Агропромдепартаменту ОВА зазначив, що сезон цукроваріння в області триватиме орієнтовно до січня. Заводи переробляють буряк, вирощений як на Тернопіллі, так і в сусідніх регіонах. Загалом в області планують виготовити близько 240 тис. тонн цукру.