16.09.2025
$
41.23
48.5
Maumelle
22.2
°С
Ясно

Кухар 3-6 розрядів за 2 дні – легко!

09.03.2023
09:08:50
Поділитись:

Якщо у Вас є знання та досвід роботи за професією кухар, але немає відповідного документа про кваліфікацію, Тернопільська філія Тернопільського  обласного центру зайнятості сприяє у підтвердженні результатів неформального професійного навчання (набутих професійних знань, умінь і навичок, незалежно від місця, строку та форми їх отримання).

 

Кваліфікацію кухаря 3-6 розрядів лише за 2 дні можна підтвердити у Рівненському і Одеському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Вищому професійному училищі № 33 м. Києва і отримати документ державного зразка.

 

Для підтвердження результатів неформального професійного навчання потрібно:

 

- звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості;

 

- заповнити анкету самооцінювання за обраною професією;

 

- отримати направлення на підтвердження кваліфікації;

 

- дізнатися: вартість, за якими критеріями, де і коли відбуватиметься іспит;

 

- підготуватися і успішно здати теоретичну (1-й день) і практичну частини (2-й день);

 

- отримати документ про професійно-технічну освіту за даною професією.

 

Фінансування підтвердження результатів неформального професійного навчання здійснюється за рахунок коштів особи або роботодавця.

 

За більш детальною інформацією зверніться у Тернопільську філію Тернопільського  обласного центру зайнятості  за тел. (0352)52-71-35, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або у відділ активних програм зайнятості управління реалізації політики зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості за тел.: (0352) 43-49-18, 52-55-57.

Останні новини

14.09.2025
21.22.28
УКРАЇНСЬКИХ ФЕРМЕРОК ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОСВІТНЬО-ГРАНТОВІЙ ПРОГРАМІ TALENTA
Міжнародна науково-технологічна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience оголошує про запус...
14.09.2025
11.55.31
БІЗНЕС - ЗУСТРІЧ З ФЕРМЕРАМИ ЛЬВІВЩИНИ
Маєте фермерське господарство, або маленьке локальне виробництво? Запрошують вас відвідати бізнес - ...
13.09.2025
14.46.47
ОСНОВИ ПЕРЕЗИМІВЛІ РІПАКА ОЗИМОГО
Ріпак озимий – перспективна культура, що із року в рік зберігає свої позиції в українських сів...
12.09.2025
11.07.53
АГРОКОМПЛЕКС – СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!
АгроКомплекс – міжнародна виставка ефективних технологій для аграрного бізнесу презентує весь ...
12.09.2025
10.43.19
В УКРАЇНІ РОЗПОЧАЛИ ЗБІР ПІЗНЬОЇ КАПУСТИ: ЦІНИ СТРІМКО ПАДАЮТЬ
Білоголова капуста на українському ринку почала стрімко дешевшати. Про це за даними аналітики&n...
11.09.2025
14.24.32
ПОДІЯ, ЯКА ОБ’ЄДНАЄ УСІХ КЛЮЧОВИХ УЧАСНИКІВ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ
Вже 28 жовтня в Києві відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2025»,...
11.09.2025
13.20.43
У СФНВГ «КОВАЛЬ» ЗАВЖДИ ПРИСТОЙНІ ВРОЖАЇ КАРТОПЛІ
У СФНВГ «Коваль», що в селі Васильківці Чортківського району на Тернопіллі культивують п...
11.09.2025
12.47.38
ЗАТВЕРДЖЕНО МІНІМАЛЬНІ ЕКСПОРТНІ ЦІНИ НА ВЕРЕСЕНЬ
Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства України затвердило мінімально допустимі ...
Всі новини