04.12.2024
$
41.66
43.7
Dublin
3.1
°С
Суцільна хмарність

ХЛІБ З ПОЖИВНІСТЮ М’ЯСА: ПЕКАРІ ЕКСПЕРИМЕНТУЮТЬ З ІННОВАЦІЙНИМ БОРОШНОМ

29.09.2024
22:05:19
Поділитись:

Американська компанія Equii оголосила про партнерство з французькою пекарнею Bridor для створення поживних хлібобулочних виробів, які мають у своєму профілі всі ті ж амінокислоти, що й справжнє м’ясо. Про це повідомляє newfood.ua.

Основною метою співпраці є використання високопротеїнового борошна на основі дріжджів, яке Equii розробила за допомогою передових наукових досліджень та інновацій у бродінні. 

Bridor використовуватиме інноваційне борошно для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів, серед яких хліб для сендвічів, французькі багети, хлібні рулети, артізанські булочки та інші продукти. 

Їх можна буде скуштувати у ресторанах, пекарнях та навіть шкільних кафе по всій Північній Америці.

За словами Балджіта Гхотри, співзасновника Equii, це партнерство відкриває можливість поширити білкові продукти на основі дріжджів серед ширшої аудиторії, пропонуючи смачні та поживні альтернативи для професійних пекарів і ресторанів.

Equii вже відома своїми інноваціями у галузі борошняних виробів. Їхній флагманський продукт хліб, що містить 8 10 грамів білка на порцію та на 30% менше вуглеводів у порівнянні з традиційними продуктами. 

Нещодавно компанія розширила свій асортимент, представивши лінію пасти, яка також збагачена білками. Наприклад, рігатоні від Equii містять 26 грамів білка на порцію, а макарони з сиром 19 грамів.

Генеральний директор Bridor Ерік Жюйє де Сен-Лаже говорить, що це партнерство стало важливим кроком для компанії. На його погляд, дріжджові білки відкривають нові перспективи для харчової промисловості завдяки своїм поживним властивостям і можливістю стабільного виробництва.

Останні новини

04.12.2024
17.45.59
«АГРІ ІНН» – ВСЕ НЕОБХІДНЕ В ОДНІЙ СИСТЕМІ
Компанія «Агрі Інн», яка є офіційним диприб'ютором передової платформи Smartland українс...
04.12.2024
16.40.53
КОМПЕНСАЦІЯ ЗА КУПІВЛЮ ВІТЧИЗНЯНОЇ С/Г ТЕХНІКИ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ
5 грудня завершується прийом заявок на компенсації за придбану вітчизняну техніку в межах бюджету 20...
04.12.2024
16.07.24
ТРИ ПЕРЕШКОДИ ДЛЯ КООПЕРАЦІЇ БДЖОЛЯРІВ
Із трьох основних перешкод для розвитку кооперації в бджільництві України основною є ментальна пробл...
04.12.2024
15.12.48
КОМПАНІЯ CLAAS ДОСЛІДЖУЄ АЛЬТЕРНАТИВИ ДИЗЕЛЬНОМУ ПАЛИВУ
Сільськогосподарські машини є одним з найскладніших випадків, коли мова йде про декарбонізацію. Відо...
04.12.2024
14.11.05
НАЗВАНО НАЙКРАЩІ ДЛЯ КУКУРУДЗИ ТА СОНЯШНИКУ ПОПЕРЕДНИКИ У СІВОЗМІНІ
Міжнародна науково-технологічна компанія Corteva Agriscience презентувала масштабне дослідження впли...
04.12.2024
11.55.30
ЧОРТКІВСЬКИЙ ХОР «ГАЛИЧИНА» ЗАЙНЯВ ДРУГЕ МІСЦЕ НА ФЕСТИВАЛІ
Народний аматорський хор медичних працівників «Галичина», що діє при Центрі культурних п...
04.12.2024
09.54.31
ЯКЩО ДЛЯ ПЕВНОГО РЕГІОНУ ПІДХОДЯТЬ ОДНІ ГІБРИДИ, ТО ДЛЯ СУСІДНЬОГО МОЖУТЬ БУТИ ІНШІ
Маючи 75-річний досвід роботи в насіннєвому бізнесі, компанія MAS Seeds Україна створює та виробляє ...
03.12.2024
16.14.39
КОМПАНІЇ ОТРИМАЛИ МОЖЛИВІСТЬ БРОНЮВАТИ ПРАЦІВНИКІВ НА СТРОК ДО 12 МІСЯЦІВ
З оновленням критичності за новими критеріями підприємства, які ще не оновили, але ще мають діючий с...
Всі новини