30.09.2024
$
41.22
46.15
Dublin
22.2
°С
Мряка

ХЛІБ З ПОЖИВНІСТЮ М’ЯСА: ПЕКАРІ ЕКСПЕРИМЕНТУЮТЬ З ІННОВАЦІЙНИМ БОРОШНОМ

29.09.2024
22:05:19
Поділитись:

Американська компанія Equii оголосила про партнерство з французькою пекарнею Bridor для створення поживних хлібобулочних виробів, які мають у своєму профілі всі ті ж амінокислоти, що й справжнє м’ясо. Про це повідомляє newfood.ua.

Основною метою співпраці є використання високопротеїнового борошна на основі дріжджів, яке Equii розробила за допомогою передових наукових досліджень та інновацій у бродінні. 

Bridor використовуватиме інноваційне борошно для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів, серед яких хліб для сендвічів, французькі багети, хлібні рулети, артізанські булочки та інші продукти. 

Їх можна буде скуштувати у ресторанах, пекарнях та навіть шкільних кафе по всій Північній Америці.

За словами Балджіта Гхотри, співзасновника Equii, це партнерство відкриває можливість поширити білкові продукти на основі дріжджів серед ширшої аудиторії, пропонуючи смачні та поживні альтернативи для професійних пекарів і ресторанів.

Equii вже відома своїми інноваціями у галузі борошняних виробів. Їхній флагманський продукт хліб, що містить 8 10 грамів білка на порцію та на 30% менше вуглеводів у порівнянні з традиційними продуктами. 

Нещодавно компанія розширила свій асортимент, представивши лінію пасти, яка також збагачена білками. Наприклад, рігатоні від Equii містять 26 грамів білка на порцію, а макарони з сиром 19 грамів.

Генеральний директор Bridor Ерік Жюйє де Сен-Лаже говорить, що це партнерство стало важливим кроком для компанії. На його погляд, дріжджові білки відкривають нові перспективи для харчової промисловості завдяки своїм поживним властивостям і можливістю стабільного виробництва.

Останні новини

30.09.2024
22.17.49
ПІДГОТОВКА МОЛОДИХ САДЖАНЦІВ ДО ЗИМИ
Підготовка до зимівлі молодих дерев не обмежуються лише укриттям від холоду. Вона охоплює також прав...
30.09.2024
20.53.38
МІЖНАРОДНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ФОРУМ «POULTRY FARMING: БРОЙЛЕР / НЕСУЧКА / ІНДИКИ. ВИРОСТИТИ БЕЗ ВТРАТ»
МІЖНАРОДНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ФОРУМ «POULTRY FARMING: БРОЙЛЕР / НЕСУЧКА / ІНДИКИ. ВИРОСТИТИ БЕЗ ВТРАТ...
30.09.2024
20.28.17
Мінагрополітики дало роз'яснення щодо паспортизації складів ЗЗР
Міністерство аграрної політики та продовольства України дало роз'яснення про застосування положень з...
30.09.2024
19.54.39
У «НІЧЛАВІ» ПАХНЕ ЗЕРНО, ЩО ЗОЛОТОМ СИПЕТЬСЯ З РУК
Це господарство, що газдує на півдні Тернопілля у селі  Колиндяни, вже традиційно впродовж рокі...
30.09.2024
16.12.02
АГРАРІЇ ВТРАТЯТЬ МАЙЖЕ 2 МЛН. ГРН ЧЕРЕЗ ЧЕРГОВЕ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» – УКАБ
Український клуб аграрного бізнесу виступає проти чергового підвищення тарифів на вантажні перевезен...
29.09.2024
22.05.19
ХЛІБ З ПОЖИВНІСТЮ М’ЯСА: ПЕКАРІ ЕКСПЕРИМЕНТУЮТЬ З ІННОВАЦІЙНИМ БОРОШНОМ
Американська компанія Equii оголосила про партнерство з французькою пекарнею Bridor для створення по...
29.09.2024
21.37.58
ОПАЛІ ЯБЛУКА – ЦІННИЙ РЕСУРС ДЛЯ ВАШОГО САДУ
Осінь – не лише пора збору врожаю, але й час, коли сади буквально засипані опалими яблуками. Ц...
29.09.2024
14.47.28
ТОВ «ЗАВОД КОБЗАРЕНКА» – ВИРОБНИК НОМЕР 1 ТРАКТОРНИХ ПРИЧЕПІВ В УКРАЇНІ
ТОВ «Завод Кобзаренка» експортує техніку, маючи розгалужену систему, до 34 країн світу. ...
Всі новини